Ruska dača logo
 

Poletni glasbeno – zabavni program, najpogosteje v četrtek in petek

Zaključujemo tudi že z oblikovanjem pomladno – poletnega koncertnega in odrskega programa. Lani smo dokazali, da so butični dogodki pod zvezdami in milim nebom najprimernejša rešitev, dokler splošne zdravstvene razmere ne bodo dovoljevale povsem prostega, svobodnega življenja. Pa ne le zaradi korone. Tudi zato, ker gre pri dogodkih na prostem, ob nepozabnem dogajanju na odru, s prijatelji za svojim omizjem in z najljubšo pijačo ter prigrizkom, za res posebno doživetje.

Verjamemo, da takšni dogodki ostanejo med najbolj priljubljenimi tudi brez korone. Prepričani pa smo tudi, da boste tudi letos navdušeni. Mislili smo na ljubitelje različnih glasbenih žanrov in odrskih dogodkov. Časovno pa smo jih umestili v največji meri na četrtke in petke, saj smo ugotovili, da si sobote in nedelje radi ukrojite povsem po svoje.  No, ampak, kot vedno in povsod, se bodo tudi pri nas našle izjeme. Da bo bolj zabavno.

Vodeni oglede Ruske dače tudi v angleškem in ruskem jeziku
Vznemirjenje koncertnega večera je bilo veliko, še posebej, ker je bil to Lukov prvi nastop v Zg. Gameljnah in pred celotno, zelo številčno družino.