Ruska dača logo
 

Dogodki

Ste kdaj pomislili, da je včasih dovolj en sam dogodek, morebiti le en sam trenutek v tem dogodku za navdih, ki ga potrebujete? Za tisti čarobni splet občutkov, ki zaznamujejo vašo pot in ostanejo v spominu vse življenje. Vabljeni na najlepše trenutke, ki ustvarijo glasbeni koncert, odrsko predstavo, stand-up komedijo in še mnogo drugih doživetij. Da jih ujamete zase.

Vodeni oglede Ruske dače tudi v angleškem in ruskem jeziku
Dogodki
Koncert pod zvezdami
Help! a Beatles tribute, četrtek, 18. avgust, ob 19.00
Dogodki

Glasba angleške skupine The Beatles je za vedno spremenila svetovno glasbeno sceno. Slišali boste najbolj poznane in popularne pesmi Paula, Johna, Ringa in Georga ter nepozabne ali pa še nikoli slišane zgodbe, ki so spremljale njihov nastanek. Help! Tribute to Beatles so ponovno na Ruski dači, ker ste vi tako želeli.

Četrtek, 18. avgust, ob 19.00

Vstopnice: 25 

Koncert je na prostem!

Vstopnice lahko kupite preko Eventima ali v kavarni Ruske dače (vsak vikend med 10.00 in 18.00)

Večerja malo drugače
Murder mystery – Kvantum brezčutja, sobota, 20. avgust, ob 19.00
Dogodki

Gledališko – kulinarično, bondovsko interaktivno doživetje, v katerem se od napetosti ježi vaša koža, medtem ko se od ugodja veselijo vaše brbončnice. A miru ta večer ne bo. Udeleženci večerje boste odkrivali storilca, odgovornega za zločin, ki se bo zgodil v vaši sredini. Med vami bodo tajni agenti ter člani zločinske organizacije. Jih boste prepoznali? Zanimivi zapleti, pa tudi različne informacije, ki bodo pomagale detektivom v vas razrešiti skrivnostni umor.  Spletke, preobrati. Pride tudi Bond?? James Bond?

Sobota, 20. avgust, ob 19:00

Vstopnice: 69 €

Dogodek je na prostem!

Vstopnice lahko kupite preko Špas teatra ali v kavarni Ruske dače (vsak vikend med 10.00 in 18.00)

Komedija pod milim nebom
Mala terasa, nedelja, 21. avgust, ob 19.30
Dogodki

Humorne knjižne uspešnice pisca nedeljskih blogov Kamenka Kesarja, ki bralce spravljajo v salve smeha! Izjemna Gorka Berden in Jaša Jamnik sta skočila v čevlje zaljubljenih zakoncev in navdušujeta z zakonskimi, žgečkljivimi zapleti, Obeta se čudovit gledališko – glasbeni dogodek. Dva v enem. Kajti poleg zabavnih prigod obeh igralcev, vas bodo navdušili tudi pevski vložki Eve Boto in njenega banda. Da si odpočijete od smeha in prepustite prijetni glasbi. Eva pa vas bo s svojo skupino zabavala tudi po tem, ko se bodo zgodbe zaljubljenih zakoncev že razpletle. Uspešnica, ki kar traja in traja.

nedelja, 21. avgust, ob 19.30

Vstopnice: 23 €

Dogodek je na prostem!

Vstopnice lahko kupite preko Špas teatraEventima ali v kavarni Ruska dače (vsak vikend med 10.00 in 18.00)

Komedija pod milim nebom
Profesor Kuzman mlajši, sreda, 24. avgust, ob 20.30
Dogodki

Stand up komedija o di(v)jakih in (m)učiteljih, ki vas popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje in špricanje. Nadvse zabaven, … no, smešen za počit, če smo pošteni, avtorski projekt Perice Jerkoviča in Uroša Kuzmana, edinega z doktoratom iz matematike med stand up komiki pri nas. Morebiti pa celo v svetu. Ravno pravšnji žur pred novim šolskim letom. Gostovanje Siti teatra.

sreda, 24. avgust, ob 20.30

Vstopnice: 19 €

Dogodek je na prostem!

Vstopnice lahko kupite preko SiTi teatra ali v kavarni Ruska dače (vsak vikend med 10.00 in 18.00)

Koncert pod zvezdami
Maraaya “Od blizu … za dušo”, četrtek, 25. avgust, ob 19.00
Dogodki

Koncertni večer enega najuspešnejših slovenskih glasbenih ustvarjalcev, ki delujeta kot zasebni in glasbeni par, Marjetke in Aleša Vovka, z umetniškim imenom Raay. Kot duet ju poznamo pod imenom Maraaya, kar je sestavljanka njunih imen. Leta 2015 sta s skladbo “Here for You” nastopila na finalu Evrovizije in zasedla končno 14. mesto. Za večer na Ruski dači pripravljata življenjske resnice, zapisane v pesmi 1000 let, Drevo, zdaj pa greš, Sva in druge … akustično in ekskluzivno za vas.

četrtek, 25. avgust, ob 19.00

Vstopnice: 25 €

Koncert je na prostem!

Vstopnice lahko kupite preko Eventima ali v kavarni Ruska dače (vsak vikend med 10.00 in 18.00)