Ruska dača logo
 

Dogodki

Ste kdaj pomislili, da je včasih dovolj en sam dogodek, morebiti le en sam trenutek v tem dogodku za navdih, ki ga potrebujete? Za tisti čarobni splet občutkov, ki zaznamujejo vašo pot in ostanejo v spominu vse življenje. Vabljeni na najlepše trenutke, ki ustvarijo glasbeni koncert, odrsko predstavo, stand-up komedijo in še mnogo drugih doživetij. Da jih ujamete zase.

Vodeni oglede Ruske dače tudi v angleškem in ruskem jeziku
Na Ruski dači je letošnje leto rekordno
Nuša Derenda, četrtek, 17. november, ob 19.00
Dogodki

Prepustite se čarobnosti glasbe Nuše Derenda in njenega pianista Saša Gačnika ter si privoščite večer za svojo dušo. Slišali boste njene največje uspešnice in skupaj pa se bomo prepustili pesmim, ki v prekrasnem ambientu Ruske dače pobožajo vse naše čute.

četrtek, 17. november, ob 19.00

Vstopnice: 23 €

Koncert je v notranjem prizorišču!

Vstopnice lahko kupite preko Eventima 

Katrinas, Žarki za srce, četrtek, 1. december, ob 19.00
Dogodki

Program predstavlja preplet zimzelene in avtorske glasbe terceta Katrinas. Od čarlstona, preko latino ritmov, do zasanjanih balad z rdečo nitjo žarkov za srce, s katerimi želijo Sanja, Petra in Katarina objeti svoje poslušalce. Na tolkalih se jim bo pridružil David Slatinek.

četrtek, 1. december, ob 19.00

Vstopnice: 23 €

Koncert je v notranjem prizorišču!

Vstopnice lahko kupite preko Eventima 

New Swing Quartet, Solid gospel kot defibrilator, četrtek, 17. december, ob 18.30
Dogodki

Priljubljena slovenska skupina v polni zasedbi: Oto Pestner, Tomaž Kozlevčar, Marjan Petan in Dare Hering bo – kot je pri njih v navadi – z vsem srcem in zanosom predstavila največje glasbene uspešnice, ki so gospel uvrstile med najbolj priljubljene glasbene zvrsti v svetu.

četrtek, 17. december, ob 18.30

Vstopnice: 25 €

Koncert je v notranjem prizorišču!

Vstopnice lahko kupite preko Eventima