Ruska dača logo
 

Dogodki

Ste kdaj pomislili, da je včasih dovolj en sam dogodek, morebiti le en sam trenutek v tem dogodku za navdih, ki ga potrebujete? Za tisti čarobni splet občutkov, ki zaznamujejo vašo pot in ostanejo v spominu vse življenje. Vabljeni na najlepše trenutke, ki ustvarijo glasbeni koncert, odrsko predstavo, stand-up komedijo in še mnogo drugih doživetij. Da jih ujamete zase.

Nove turistične bone, ki jih je v sklopu interventnega zakona potrdil Državni zbor in veljajo do konca leta, lahko izkoristite tudi za nakup vstopnic za koncerte in gledališke predstave na Ruski dači. Pa to še ni vse, tudi za naša kulinarična doživetja, kot je Cesarska večerja in druge naše organizirane pogostitve. Za uveljavitev vašega bona morate samo izpolniti izjavo ( obrazec – BON21 KD Ruska dača) in poslati na e-mail info@ruska-daca.si.

Vodeni oglede Ruske dače tudi v angleškem in ruskem jeziku
Dogodki
Koncert Pod zvezdami
Nuša Derenda – Pesmi za dušo,
petek, 17. september, ob 18.00
Dogodki
Dogodki

Nuša je zvezda, ki že vrsto let sveti na naši glasbeni sceni. Zmagovalka vrste domačih in tujih festivalov, med katerimi je tudi izbor za slovensko pesem za Evrovizijo, kjer nas je zelo uspešno zastopala leta 2001, dobitnica Viktorja popularnosti na področju glasbe, Zlatega petelina in še mnogo drugih domačih in tujih priznanj. Njen repertoar je izjemno bogat in širok, tako s pesmimi, ki so bile napisane zanjo, kot tudi z uspešnicami svetovne glasbene scene. Za tokratni koncert na Ruski dači, na katerem jo bo spremljal Sašo Gašnik, Nuša pravi: »Prepustite se pesmim, ki pobožajo dušo in vas ne pustijo ravnodušne«. Prijazno vabljeni, da se vas dotakne izbrana glasba – Nuša vedno navduši!

Cena vstopnice: 20 €
VSTOPNICE

Vstopnice so že na voljo v kavarni Ruske dače v Zg. Gameljnah in na vseh prodajnih mestih Eventima. Za vse dodatne informacije pišite po e-pošti vila@ruska-daca.si ali pokličite na 068 646 148.

Komedija Pod milim nebom
Vid Valič – Seks po slovensko,
četrtek, 30. september, ob 18.00
Dogodki
Dogodki

Komik, igralec in TV voditelj Vid Valič je že dobro desetletje eden najprepoznavnejših obrazov slovenskega odra zabave in smeha. Gledališke predstave Udar po moško in Udar po moško 2, Do nazga, Tvoj bodoči bivši mož, Ebola, pa televizijske oddaje Slovenija ima talent (5 sezon), Vid in Pero šov (3 sezone), Stand-up comedy roast Vida Valiča, je le nekaj njegovih, javnosti najbolj poznanih “kreacij”. Žgečkljiva avtorska komedija v večeru za smeh. Pripravite se!

Lepo vabljeni na avtorsko komedijo »Seks po slovensko«!

Cena vstopnice v predprodaji: 16 €
Cena vstopnice na dan predstave: 19 €
VSTOPNICE

Vstopnice so že na voljo v kavarni Ruske dače v Zg. Gameljnah in na vseh prodajnih mestih Eventima. Za vse dodatne informacije pišite po e-pošti vila@ruska-daca.si ali pokličite na 068 646 148.

Začinjena Ruska dača – kulinarično doživetje, ki pogreje in
poklon slovenskim olimpijkam!
Dogodki
Dogodki

Kuhinja slovenskih šefov, ki pogreje še tako “hladne jedce”.
Od vročega bograča in drugih domačih začinjenih jedi, tajske tom-jum juhe in pad thai-ja, mehiških fingersov, piščančje tikke masale in špinače z indijskim sirom, do hotty italijanske pice in sicilijanskih specialitet. Nismo pozabili niti na vegetarijance, še manj na ljubitelje sladic. Vstopnine ni, močno pa priporočamo, da pridete lačni.
Vodenje po vili Ruska dača ob 11.00, 12.00 in dodatno ob 15.00. Cena ogleda za odrasle 7 evrov, za študente in upokojence 4 evre.
Začinjeni gostitelji:
gostilna Maček, restavracija Namaste, Food Wagon, Robin Hot, Tanja Pirc, Kristina Jakopič, Klub 300

POKLON SLOVENSKIM OLIMPIJKAM
Od 12.00 do 15.00
Olimpijski komite Slovenije – Komisija za enakost spolov v sodelovanju s Kulturnim društvom Ruska dača pripravlja poseben dan, na katerem jih boste lahko spoznali, udeleženke poletnih in zimskih olimpijskih iger.
Pripravljamo zanimiv spremljevalni program, s katerim bomo na ta sobotni olimpijski dan, razgibali tudi najmlajše. Prav lahko se zgodi, da bo naše druženje spodbuda za nove slovenske olimpijske zmagovalke in zmagovalce.

Ne zamudite žlahtnega srečanja z Janjo Garnbret in drugimi našimi olimpijkami!

Dogodki
Dogodki