Ruska dača logo
 

Za spomin …

V Butiku Ruska dača razvijamo in oblikujemo edinstvene izdelke naše lastne, slovenske blagovne znamke. Poleg tistih, ki so namenjeni odličnim kulinaričnim doživetjem in nepozabnemu pečatu visoke estetike in dizajna, pa imajo pri nas posebno mesto tudi manjši, domiselni izdelki, ki vas bodo vedno z veseljem spomnili na nepozabna doživetja, ki jih ponuja Ruska dača.  Za vse informacije ali naročila se obrnite na butik@ruska-daca.si, 0590 747 93 ali izpolnite spletni obrazec. Vabljeni k obisku in nakupu!

Šampanjski kozarec Ruska dača je lep dodatek k Šampanjcu Ruska dača, prvemu šampanjcu slovenske blagovne znamke. Cena kozarca za šampanjec je 8,00 evrov. DDV je vključen v ceno.

Kozarec Ruska dača z ročajem in vgraviranim logotipom je lep dodatek k ostalim izdelkom blagovne znamke Ruska dača, še posebej k šampanjskemu kozarcu. Cena kozarca za šampanjec je 8,00 evrov. DDV je vključen v ceno.

Zamašek Ruska dača je namenjen prav posebej steklenicam šampanjca,  kadar steklenice ne izpraznite, šampanjec pa bi radi ohranili v  vsej njegovi kakovosti. Cena zamaška je 8,00 evrov. DDV je vključen v ceno.

Edinstven svinčnik v črni barvi z zelenim kristalom na vrhu, vas bo na Rusko dačo spominjal tudi med vsakodnevnim pisanjem. Cena svinčnika z vključenim je 2, 50 evrov. DDV je vključen v ceno.

Magnetki Ruska dača so na voljo v zeleni ali črni barvi. Z njimi lahko ohranite  v spominu edinstvena doživetja, ki jih ponuja Ruska dača. Cena magnetka je 2,50 evrov. DDV je vključen v ceno.