Ruska dača logo
 

Prenočevanje v vili Ruska dača

Ruska dača je doživela svoje zlato obdobje v letih pred prvo svetovno vojno, ko je bila podeželska rezidenca premožnega ljubljanskega trgovca Franca Petriča in njegove družine. Tako kot nekoč lahko tudi danes v treh spalnicah vile Ruska dača prenoči družba do šestih gostov.

Petričeva spalnica

Spalnico v prvem nadstropju vile Ruska dača smo poimenovali kar Petričeva spalnica in je opremljena z originalnim pohištvom iz tistega obdobja. Posebnost je secesijska postelja iz masivnega mahagonija, ki jo je okrog leta 1900 v Barceloni izdelalo podjetje Esteva. To podjetje je izdelovalo tudi lesene elemente za notranjo opremo hiš, ki jih je načrtoval znani arhitekt Antonio Gaudi.

Osnovni podatki: 22 m², zakonska postelja, zasebna kopalnica s tušem, dostop na balkon, wi-fi, TV z ravnim zaslonom, mali hladilnik, pribor za pripravo čaja in kave …

Cena za dve osebi je 195 evrov, cena za eno osebo je 175 evrov. Zajtrk ni vključen v ceno. Cena zajtrka je 15 evrov na osebo. Turistična taksa v ceno ni vključena. DDV je vključen v cene.

Turistični boni se lahko koristijo za nočitev ali nočitev z zajtrkom, vendar izključno kadar je rezervacija opravljena preko naše spletne strani. Če se odločite naročiti zajtrk, bo za vas postrežen v modrem salonu Ruske dače.

Rezervacije lahko uredite po e-pošti vila@ruska-daca.si, pokličite na 068 646 148 ali izpolnite spletni obrazec. Prijava je možna med 14. in 21. uro, odjava pa med 8. in 11. uro.

Mansardni spalnici Marija in Anica

Mansardni spalnici Marija in Anica sta poimenovani po hčerkah Franca Petriča. V vsaki sta dve enojni postelji, ki se lahko sestavita v zakonsko. Najem mansardne spalnice Anica ali/in Marija je možen samo ob hkratnem najemu Petričeve spalnice.

Osnovni podatki: 25 m², dve enojni postelji, ki se lahko sestavita v zakonsko posteljo, zasebna kopalnica s tušem, wi-fi, TV z ravnim zaslonom, mali hladilnik, pribor za pripravo čaja in kave …

Cena za dve osebi je 110 evrov, cena za eno osebo je 99 evrov. Zajtrk ni vključen v ceno. Cena zajtrka je 15 evrov na osebo. Turistična taksa v ceno ni vključena. DDV je vključen v cene.

Turistični boni se lahko koristijo za nočitev ali nočitev z zajtrkom, vendar izključno kadar je rezervacija opravljena preko naše spletne strani. Če se odločite naročiti zajtrk, bo za vas postrežen v modrem salonu Ruske dače.

Rezervacije lahko uredite po e-pošti vila@ruska-daca.si, pokličite na 068 646 148 ali izpolnite spletni obrazec. Prijava je možna med 14. in 21. uro, odjava pa med 8. in 11. uro.