Ruska dača logo
 

Kavarna Ruska dača

Sezona kavarne se zaključuje

Spoštovani gosti!

S soboto 14. oktobra 2023 kavarna Ruska dača zaključuje poletno obratovalno sezono. Od 14. 10. naprej bo kavarna obratovala le ob dogodkih in ob predhodni najavi. Za jesen in zimo pripravljamo pester program prireditev, zato spremljajte naše objave na spletni strani in družbenih omrežjih.

Kavarniški paviljon lahko najamete tudi za poslovna in zasebna druženja ter praznovanja. Prav tako lahko naročite zasebni ogled vile.

info@ruska-daca.si

068 646 148

Veselimo se vaše družbe. Na snidenje!

Ekipa Ruske dače


Kavarna z dušo

Težko boste našli bolj romantično kavarnico, ki bi na letnem vrtu ponujala tako čudovit razgled, vas sprostila od mestnega vrveža in postala vaše zatočišče za počitek in popoln užitek na rekreativni poti kolesarjenja, na izletu, pohodu ali kar tako – ko pridete mimo.

            Delovni čas

Kavarna Ruske dače
od ponedeljka – petka odprta za zasebne dogodke

MAJ
sobota: 10.00 – 13.00
nedelja: 10.00 – 13.00

JUNIJ – 23. JULIJ
sobota: 10.00 – 18.00
nedelja: 10.00 – 18.00

Vodeni ogledi vile se izvajajo v soboto ob 11.00, ali ob predhodni prijavi. Rezervacije želenih terminov lahko hitro in enostavno uredite na M: 068 646 148 ali E: vila@ruska-daca.si.

Možni pa so tudi vnaprej dogovorjeni individualni ogledi, na katerih se upoštevajo vsi predpisani ukrepi. Do nas vozita mestna avtobusa št. 8 (Gameljne-Brnčičeva) in 1B (Gameljne – Mestni log). Zagotovljeno je tudi brezplačno parkirišče.

Za informacije in rezervacije se obrnite na: vila@ruska-daca.si ali 068 646 148.

V času Poletnih večerov na Ruski dači je delovni čas Kavarne Ruska dača prilagojen poteku posameznega dogodka.

Uglašeno in s stilom

Kava 

Bi spilly popolno skodelico kave? Žametni in nežno uravnoteženi okusi kave Illy z odtenki sadja, cvetlic, čokolade, karamele, sledmi mandljev in medu, so sladko pomešani v eno najboljših kav na svetu.

Čaj

Skodelica čaja Dammann Fréres, vodilnega ponudnika čajev na svetu, zadovolji tudi najbolj zahtevnega poznavalca. Uživali boste v raznovrstnih okusih, blagih ali bolj intenzivnih, od sadnih, jasminovih pa tistih, kjer je čutiti bergamotko, temnih ali nežnih barv.

Sladice

Torte in macarone velemojstra slaščičarstva Karima Merdjadija iz Atelier Karim, poleg vrhunskega znanja odlikujejo natančnost, potrpežljivost, spoštljivost, ljubezen in vrhunske sestavine. Čisti užitek!

Orkester dobrot in presenečenj vas bo preprosto navdušil. Šampanjec Ruska dača, sladoled Stork, pivo Puntigamer.

Pa kaj bi naštevali – vabljeni, da nas obiščete!

Vodeni ogledi vile Ruska dača v Zgornjih Gameljnah pri Ljubljani so organizirani vsako soboto ob 11. in 12. uri in vsak četrtek ob 18. uri.