Ruska dača logo
 

Kavarna Ruska dača

Kavarna z dušo

Težko boste našli bolj romantično kavarnico, ki bi na letnem vrtu ponujala tako čudovit razgled, vas sprostila od mestnega vrveža in postala vaše zatočišče za počitek in popoln užitek na rekreativni poti kolesarjenja, na izletu, pohodu ali kar tako – ko pridete mimo.

            Delovni čas

Pridružujemo se skupnemu cilju po zajezitvi širjenja virusa covid 19. Ker novi ukrepi narekujejo zaprtje gostinskih obratov in prepovedujejo druženje, bo naša kavarna začasno zaprta. Redni vodeni ogledi dače so do nadaljnjega odpovedani. Možni pa so vnaprej dogovorjeni individualni ogledi, na katerih se upoštevajo vsi predpisani ukrepi. Sebe, prijatelja ali poslovnega partnerja lahko razveselite tudi z šampanjcem Ruska dača. Zdaj je čas, da ne pozabimo drug na drugega.

Do nas vozita mestna avtobusa št. 8 (Gameljne-Brnčičeva) in 1B (Gameljne – Mestni log). Zagotovljeno je tudi brezplačno parkirišče.

Za informacije in rezervacije se obrnite na: vila@ruska-daca.si ali 068 646 148.

V času Poletnih večerov na Ruski dači je delovni čas Kavarne Ruska dača prilagojen poteku posameznega dogodka.

Uglašeno in s stilom

Kava 

Bi spilly popolno skodelico kave? Žametni in nežno uravnoteženi okusi kave Illy z odtenki sadja, cvetlic, čokolade, karamele, sledmi mandljev in medu, so sladko pomešani v eno najboljših kav na svetu.

Čaj

Skodelica čaja Dammann Fréres, vodilnega ponudnika čajev na svetu, zadovolji tudi najbolj zahtevnega poznavalca. Uživali boste v raznovrstnih okusih, blagih ali bolj intenzivnih, od sadnih, jasminovih pa tistih, kjer je čutiti bergamotko, temnih ali nežnih barv.

Sladice

Torte in macarone velemojstra slaščičarstva Karima Merdjadija iz Atelier Karim, poleg vrhunskega znanja odlikujejo natančnost, potrpežljivost, spoštljivost, ljubezen in vrhunske sestavine. Čisti užitek!

Orkester dobrot in presenečenj vas bo preprosto navdušil. Šampanjec Ruska dača, sladoled Indy&Pippa, rogljički in pecivo Bridor, pivo Puntigamer.

Pa kaj bi naštevali – vabljeni, da nas obiščete!

Vodeni ogledi vile Ruska dača v Zgornjih Gameljnah pri Ljubljani so organizirani vsako soboto ob 11. in 12. uri in vsak četrtek ob 18. uri.