Ruska dača logo
 

O nas

Ruska dača d.o.o. je podjetje, ki združuje kulturna, kulinarična, zgodovinska in potovalna doživetja ter piše prav posebne zgodbe.

Primestna vila Ruska dača v Zgornjih Gameljnah je kulturni spomenik. Od začetka leta 2017 do junija 2019 so potekala obnovitvena dela pod nadzorom Zavoda za varstvo kulturne dediščine in v izvedbi podjetja Gnom d.o.o. Danes vila navdušuje s podobo iz leta 1908. Obnovljena je njena zunanjost in notranjost, ki je tudi opremljena v slogu časa med leti 1908-1915. Z ogledi vas vabimo na zgodovinsko popotovanje vsako soboto ob 11. in 12. uri ter ob četrtkih ob 18. uri. Pa to ni vse. Popeljete se lahko tudi s kraljevsko limuzino Rolls Royce, popijete čaj in si privoščite omamno tortico v enem od salonov, podpišete pomembno poslovno pogodbo ali organizirate sestanek in uspeh nazdravite s pravim šampanjcem Ruska dača, h kateremu sodi tudi pravi kaviar naše blagovne znamke. Ob toplem vremenu lahko uživate v kavarni letnega vrta, pripravljamo pa še vrsto posebnih doživetij, od cesarske večerje do različnih dogodkov, ki so ustvarjeni prav posebej za vas.

Z Rusko dačo Potovanja lahko doživite tudi potovalno pravljico v dežele, ki smo ji jih prepotovali, vzljubili in vam jih bomo prikazali z vso raznolikostjo pokrajine, zgodovine, kulinarike in edinstvenih posebnostih. Popeljali vas bomo na ogled vrhunskega muzikala, koncerta, likovne razstave, pripravili odlični ‘teambuilding’. Morda se boste raje prepustili čarom po ženski duši pripravljenih potovalnih odklopih. Z nami lahko potujete po prostranstvih Rusije, starodavni svileni cesti, po deželah pravljic iz 1001 noči in povsod, kjer so se rojevale civilizacije. Skupaj bomo ustvarili nepozabne potovalne spomine.

dr.Aleš Musar

Direktor

+386 590 74 790

info@ruska-daca.si

https://www.linkedin.com/in/ales-musar/

Darinka Pavlič Kamien

Vodja odnosov z javnostmi

+386 41 769 360

kamien.komunikacije@siol.net

https://www.linkedin.com/company/ruskadaca/

Jana Kobal

Vodja in organizatorka dogodkov

+386 40 752 144

jana.kobal@ruska-daca.si

https://www.linkedin.com/in/jana-kobal-6683671a3/