Ruska dača logo
 

Na koncerte in prireditve pridite s PCT potrdilom in tudi nekoliko prej

Organizatorji različnih dogodkov moramo v skladu s protikoronskimi ukrepi od 23. julija ob vstopu na prireditev preveriti, ali udeleženci izpolnjujejo pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani). Tisti, ki teh pogojev ne bo izpolnjeval, se žal ne bo mogel udeležiti prireditve.

Zaradi lažje izvedbe PCT kontrole in pravočasnega pričetka koncertov ter odrskih prireditev, prosimo vse goste, da pred vstopom na prizorišče pripravite potrdilo o izpolnitvi PCT pogoja in da zaradi preverjanja pridete na dogodek tudi nekoliko prej.

Tistim, ki izpolnjujete PCT pogoje, pa še niste uspeli pridobiti digitalnega covidnega potrdila, minister za zdravje svetuje uporabo cepilnega kartončka, ki ste ga dobili ob cepljenju, saj tudi ta izpolnjuje pogoj, če je pravilno izpolnjen in potrjen s strani oseb za izvedbo cepljenja.

Zdi se, da Uroš Perič na odru pozabi kdo je. Tam se preobrazi v največje zvezde bluesa, soula in jazza. Tam postane idol ljubiteljev glasbe, ki je svoje korenine pognala med obiranjem bombaža na ameriškem jugu.