Ruska dača logo
 

Oddaja Razkošje v glavi

Ne moremo mimo odzivov, ki jih dobivamo po oddaji Razkošje v glavi, ki je bil na programu RA SLO 1 v soboto, 12. junija. Hvala za vse vaše pohvale in izraze spoštovanja.

Nam je pa odzive poslal tudi avtor oddaje dr. Milan Trobič, ki nam je zapisal: »Dnevi minevajo, odziv na oddajo pa še prihajajo. Vsi, ki so se odzvali, izražajo navdušenje nad življenjsko potjo dr. Musarja in predvsem nad dejstvom, da se je lotil prenove kulturnega spomenika. Nekateri Rusko dačo že poznajo, drugi pravijo, da jo bodo zagotovo obiskali. Med odzivi je, recimo Janez Bizjak, nekdanji prvi mož Triglavskega narodnega parka zapisal: »Hvala, ker ste me pravočasno obvestili o današnji oddaji Razkošje v glavi s predstavitvijo vsestransko uspešnega dr. Aleša Musarja…« Že po sami oddaji sem dobil kar nekaj klicev, in poslušalci so poleg vsega pohvalili jasen govor dr. Musarja in nekateri so kot zelo pozitivno izpostavili tudi pobudo zakoncev Musar o univerzalnem temeljnem dohodku. Vse to kaže, da so oddajo natančno poslušali«.

Če ste oddajo zamudili, ji lahko prisluhnete v arhivu RA SLO 1 oz. na povezavi https://radioprvi.rtvslo.si/razkosje-v-glavi/

Ruska dača dr. Aleš Musar
Premierni koncert v sezoni 2021 na Ruski dači je bi nastop Alenke Godec in Eve Hren v spomin Mojmirju Sepetu - med iskrenimi ljudmi.