Ruska dača logo
 

Ruska dača na kolesih?

Od 16. julija do 15. septembra nas boste srečevali povsod po Ljubljani. Da, prav ste prebrali. Ne bomo le v Zg. Gameljnah. Najsi bo na Viču, v centru mesta, v Mostah, za Bežigradom, v Šiški, Medvodah, Vodicah – kjerkoli vozijo zgibni avtobusi mestnega prometa, boste lahko zaznali našo prisotnost.

Poletni čas, ko je pri nas na Ruski dači najbolj živahno, saj se koncerti in večeri komedije kar vrstijo, smo izkoristili za še večjo prepoznavnost in »oblekli« enega od zgibnih avtobusov LPP v podobo Ruske dače.

Ruska dača na kolesih?
Ruska dača na kolesih?
Ruska dača na kolesih?

Z veseljem vas vabimo, da se – še posebej, če nimate svojega vozila – z mestnim avtobusom št. 8 ali 1 pripeljete v Zg. Gameljne in nas od torka do nedelje obiščete v kavarni, kjer boste na ležalniku v miru prebirali knjige iz naše »mimobežne« knjižnice, ob četrtkih uživali na glasbenih koncertih Pod zvezdami, ob petkih pa se od srca nasmejali na večerih komedije in stand upa Pod milim nebom. Prisrčno dobrodošli!

Ruska dača na kolesih?
Avdicija je hudimano zabavna zgodba kandidatov, ki si želijo postati igralci. Predsednik komisije na igralski akademiji je sicer potrpežljiv in prijazen, a kaj ko so kandidati nevešči nastopanja, nervozni, nepripravljeni. Predvsem pa netalentirani.