Ruska dača logo
 

Stand-up Gašperja Berganta

Stand up večer Gašperja Berganta št. 2

Kaj sploh še dodati k dvema razprodanima predstavama Gašperja Berganta? Če niste bili z nami, naj ponovimo, da ste že dvakrat zamudili zgodbe, ki od smeha jemljejo sapo, a delajo solze. Zgodbe, ki se zapletejo tako, kot v najbolj neverjetnih in nemogočih situacijah, zgodbe, ki bi bile lahko smrtno resne, če jih ne bi pripovedoval Gašper Bergant. Tisti, ki prihaja iz Luč. To je za njegove predstave pomemben podatek. Če bo le vreme v septembru naklonjeno, ga izpeljemo še tretjič. Da se od srca in brez zadržkov nasmejite še tisti, ki vam zaradi dopustov to v njegovi družbi še ni uspelo. Iz izkušenj vam povemo – težko se je smejati bolj. Skorajda ne gre.

Koncert Pod zvezdami je navdušil številne obiskovalce Ruske dače, ki so ob angelskem glasu odlične Nuške Drašček preživeli nepozaben večer.

Ob vikendih dobrodošli v kavarni in ob sobotah na rednih vodenih ogledih

Kavarna Ruska dača je do 23. julija odprta vsako soboto in nedeljo med 10.00 in 18.00. Prisrčno dobrodošli v okolju, kjer se objemajo zgodovina, kultura in kulinarika.
Vsako soboto ob 11.00 pa vas prijazno vabimo tudi na vodene oglede vile Ruska dača. Po predhodnem naročilu pa tudi po dogovoru.