Ruska dača logo
 

Tanja Žagar spet na koncertnem odru

Tanja Žagar je kot mala energijska bombica. Poskočna, plesno gibčna, zgovorna, smejoča, polna šaljivih domislic, anekdot in dogodkov, ki publiko spravijo v smeh. Da se je vrnila v velikem slogu, je potrdila na prvem koncertu po rojstvu hčerke Marine in več kot enoletnem premoru.

Tanja ve, kako pritegniti publiko, kako jo vključiti v njene zgodbe, kako jo angažirati, da sodeluje pri oblikovanju koncertnega večera. Na koncertu Tanje Žagar nikomur ni dolgčas, nihče ne more počivati, pa tudi ne želi. Njen značilni ritem in melos pesmi pač zahteva gibanje in valovanje. Od začetka, do konca. In na Ruski dači je vse valovalo.

Tanja Žagar spet na koncertnem odru
Tanja Žagar spet na koncertnem odru
Tanja Žagar spet na koncertnem odru
Tanja Žagar spet na koncertnem odru
Ljudmila Novak, poslanka v Evropskem parlamentu, nekdanja predsednica stranke NSi, v začetku politične kariere tudi županja rodnih Moravč, je vedno zanimiva sogovornica. To je ponovno dokazala na Ruski dači v pogovoru z Natašo Pirc Musar.

Ob vikendih dobrodošli v kavarni in ob sobotah na rednih vodenih ogledih

Kavarna Ruska dača je do 23. julija odprta vsako soboto in nedeljo med 10.00 in 18.00. Prisrčno dobrodošli v okolju, kjer se objemajo zgodovina, kultura in kulinarika.
Vsako soboto ob 11.00 pa vas prijazno vabimo tudi na vodene oglede vile Ruska dača. Po predhodnem naročilu pa tudi po dogovoru.