Ruska dača logo
 

Uroš Perić in Perlete na Ruski dači

Če obiskovalec koncerta Uroša Perića zapre oči, ga njegov glas popelje v ameriški bar, v katerem vladata rhythm & blues in soul. Za klavirjem sedi temnopolti neznanec odličnega glasu in prepeva najbolj znane pesmi teh glasbenih zvrsti.

Na Ruski dači pa smo z odprtimi očmi, nekateri tudi odprtih ust, že drugič občudovali Uroša Perića, ki slovi kot eden redkih belcev z vokalom in stilom črnskih glasbenikov. Čista pristnost!

Tokrat so ga spremljala dekleta, ki so že 20 let njegov zvesti »back vokal«. A so še mnogo več, so ubran trio odličnih glasbenic, ki skupaj z Urošem ustvarjajo odlično podoživetje zlate dobe R&B.

Unchain My Heart, You Are My Sunshine, Georgia, Mess Arround, What I’d Say, je samo nekaj znanih naslovov. Ti in vsi ostali so nas navdušili.

Uroš Perić in Perlete na Ruski dači
Uroš Perić in Perlete na Ruski dači
Uroš Perić in Perlete na Ruski dači
Uroš Perić in Perlete na Ruski dači
Imeli smo že najdaljši koncert, ki je trajal skoraj 3 ure, imeli smo koncert z najmlajšo publiko z duetom BQL, najbolj poskočnega z odličnimi imitatorji glasbe skupine The Beatles, Help! Tribute to Beatles. Doživeli pa smo tudi najbolj čutnega. Z Maraayo.

Ob vikendih dobrodošli v kavarni in ob sobotah na rednih vodenih ogledih

Kavarna Ruska dača je do 23. julija odprta vsako soboto in nedeljo med 10.00 in 18.00. Prisrčno dobrodošli v okolju, kjer se objemajo zgodovina, kultura in kulinarika.
Vsako soboto ob 11.00 pa vas prijazno vabimo tudi na vodene oglede vile Ruska dača. Po predhodnem naročilu pa tudi po dogovoru.