Ruska dača logo
 

Fotografiranje na Ruski dači

Ruska dača je čudovita vila in prekrasno okolje za fotografiranje za vas pomembnih dogodkov, ki jih želite za vedno ohraniti v najlepšem spominu. Ruska dača je tudi kulturni spomenik.

Izjemno primerna je za poročne fotografije. Tam boste tisti dan, ko vam srčni utrip dvigujeta pomembnost dogodka in povabljeni gostje, ko vam sapo jemlje nervoza, ko solze meglijo jasen pogled, ujeli trenutek miru in sproščenosti. Popolnoma se boste predali temu, da ustvarite najlepše spomine za vas in vse, ki pridejo za vami. Tam se v miru prepustite vašemu fotografu, snemalcu in predstavite svojo poročno ali za vas drugače nepozabno zgodbo v najlepši podobi.

Poročne fotografije so družinska dediščina, ostanejo vam, vašim otrokom in naslednjim generacijam za vedno. Zato ujemite poročni dan v okolju, kjer vznemirljivost in lepoto poročnega dne dopolnjujejo eleganca, izbranost, estetika in kultura.

V vili so za fotografiranje na voljo so trije zgodovinski saloni z unikatnimi izdelki in opremo, loža ter balkon s prekrasnim razgledom na vzhajajoče ali zahajajoče sonce. V sliko boste lahko ujeli tudi romantično valovanje bližnjega potoka Gameljščica.

Ob vili bo v prihodnje urejen tudi čudovit park, ki bo lahko navdih številnih kreativnih rešitev za vaše fotografiranje.

Cena najema vile za fotografiranje:

  • 150 evrov/uro (brez DDV)
  • darilo Ruske dače mladoporočencema – dva zaljubljena kozarca za šampanjec