Ruska dača logo
 

AfterChef večerja – razvajanje za gurmane

Zgodbe, ki jih piše kulinarika

AfterChef večerja – razvajanje za gurmane

Večerja štirih tekmovalk letošnjega resničnostnega šova MasterChef, ki so se združile pod znamko AfterChef, je bila pravi gurmanski vrtiljak doživetij.

Od dobrodošlice iz kuhinje, do predjedi na žlico, ki je napovedovala okuse celotne večerje; nežne kremne zelenjavne juhe s poširanim jajcem, ki jo je po maminem receptu pripravila Tanja.

Zelene rižote z mariniranimi škampi, mojstrice rižot Kristine. Jagenjčka s črno polento, gobovo peno, baziliko in vrtnicami, kraljice mesa Kaje.

Do pregrešno dobrega limoninega tarta nesporne princese slaščic Ane. Doživetje za brbončice. Razvajanje za gurmane.

Ruska dača je imenitno preživela kulinarično premiero in se še enkrat izkazala za vilo tisočerih zgodb. S koncerti Pod zvezdami in zabavnimi dogodki Pod milim nebom, bo Poletje na Ruski dači prineslo še mnogo novih.

Razprodani koncert Alenke Godec je bil čudovit uvod v Poletne večere na Ruski dači, ki bodo nedvomno letošnja poletna uspešnica.

Ob vikendih dobrodošli v kavarni in ob sobotah na rednih vodenih ogledih

Kavarna Ruska dača je do 23. julija odprta vsako soboto in nedeljo med 10.00 in 18.00. Prisrčno dobrodošli v okolju, kjer se objemajo zgodovina, kultura in kulinarika.
Vsako soboto ob 11.00 pa vas prijazno vabimo tudi na vodene oglede vile Ruska dača. Po predhodnem naročilu pa tudi po dogovoru.