Ruska dača logo
 

Koncert Alenke Godec

Alenka Godec z razprodanim koncertom

v poletna doživetja na Ruski dači

»Bilo je čarobno, romantično, čudovito, nepozabno« – to je le nekaj kratkih odzivov gostov prvega v ciklu poletnih dogodkov, razprodanega koncerta na posestvu Ruska dača. Premierni koncert je bil v zanesljivih rokah velike dame slovenske popevke Alenke Godec, ki je ta večer goste razveselila s pesmimi, ki so se za vedno zapisale v slovensko glasbeno zgodovino.

Spremljal jo je dolgoletni glasbeni sopotnik, pianist Miran Juvan, kot gost pa je nastopil violinist Gal Juvan. Če je soditi po prvem, bodo butični koncerti v prijetnem okolju Ruske dače, s prijatelji in osvežilno pijačo za omizjem, nedvomno letošnja uspešnica.

Koncert Alenke Godec je bila čudovita premiera Poletja na Ruski dači. Poletje pri nas bo bogato s koncerti Pod zvezdami in zabavnimi dogodki Pod milim nebom, ki jih preprosto ne smete zamuditi. Vabimo vas za omizja našega letnega vrta, kjer se boste sproščeno in ob vaši najljubši pijači prepustili glasbi, zabavi, šalam … Vsi dogodki bodo butični − za omejeno število obiskovalcev − in na prostem.

Prve zvezde Ruske dače Jernej Kuntner, Alenka Godec, Nuška Drašček, Manca Izmajlova in Gašper Bergant so se srečale z obiskovalci kavarne Ruska dača v soboto 6. junija.