Ruska dača logo
 

Zvezdniško v kavarni Ruska dača

Veseli smo, da Ruska dača postaja zgodovinsko, kulturno in družabno središče v čudovitem, romantičnem okolju ljubljanskega primestja v Zgornjih Gameljnah. Naši obiskovalci s pogledom v nebo ujamejo pogled na Šmarno goro ali se zazrejo v valovanje Gameljščice, si privoščijo oddih z osvežujočo pijačo na ležalnikih naše »plaže ali posedijo ob odlični kavi, čaju, sladicah, penini … na kavarniški terasi.

Poletno dogajanje bomo obogatili s številnimi glasbenimi koncerti Pod zvezdami, večeri komedij in stand – up dogodkov Pod milim nebom, kulinarike, predstavitvenimi doživetji in še mnogo drugega vam pripravljamo. Prve zvezde, ki bodo zavzele naš oder so že znane.

To so Alenka, Jernej, Gašper, Nuška in Manca, ki so se v soboto, 6. junija, obiskovalcem Ruske dače kar same predstavile.

Povabila na koncertno in zabavno dogajanje so tako gostje prejeli kar osebno od umetnikov. Pa to še ni bilo vse, lahko so poklepetali z njimi, se z zanimanjem pogovorili o načrtih, popili kavo, fotografirali, izmenjali komunikacijske koordinate. Vsi nastopajoči in gostje so bili navdušeni, saj takšnega povabila niso pričakovali.

Poletni program na Ruski dači bo res lep, pester, zabaven in tule je le nekaj iz že omenjene ponudbe vseh naštetih. Za romantične, glasbene, vesele poletne večere:

24. junija, ob 19hAlenka Godec s koncertom najlepših slovenskih pesmi, ob spremljavi pianista Mirana Juvana, gost na violini bo Gal Juvan

11. julija, ob 19hJernej Kuntner z monokomedijo Roka tako, roka tako

17. julija, ob 19h – Gašper Bergant s stand-up komično predstavo

25. julija, ob 19h – Nuška Drašček s posebnim izborom šarmantnih domačin in tujih napevov

21. avgusta, ob 19hManca in Benjamin Izmajlov z glasbenim programom Ruska noč

Vstopnice lahko kupite osebno v kavarni Ruska dača vsak delovnik med 12. in 21. uro ter ob sobotah in nedeljah od 10h do 21h. Število vstopnic je omejeno. Lahko pa nam tudi pišete in jih naročite na vila@ruska-daca.si.

Kavarna Ruska dača, romantična, edinstvena, kreativna kavarna z dušo in s čudovitim letnim vrtom, je s 1. junijem 2020 odprla svoja vrata.