Ruska dača logo
 

Delavnice okraskov, Dedek Mraz in vse, kar sodi na adventni sejem

V soboto, 18. decembra, ob 10.00 odpiramo in prijazno vabimo na adventni sejem na Ruski dači. Ob 14.30 in ob 15.30 boste lahko skupaj z vašimi malčki preizkusili svojo kreativnost na dveh delavnicah izdelovanja adventnih dekoracij. Pri tem nam bodo pomagali spretni mojstri – strokovnjaki Srednje trgovske šole – program aranžer.  

Cena delavnice je 10 evrov in velja za otroka ter enega od staršev skupaj. Vsi materiali za vaše dekoracije so vključeni v ceno, prav tako pa tudi topel, dišeč in okusen čaj za otroka. Delavnice bodo v prostorih kavarne Ruska dača. Pohitite, število mest je omejeno.

Prijave na delavnice in s tem tudi račun za plačilo si zagotovite prek e-naslova pia.jankovic@ruska-daca.si.

Za izvrstno hrano bo v okviru adventnega sejma poskrbel chef gostilne Maček, za žejo in tople napitke pa bomo poskrbeli v Ruski dači.

Ob 17.00 bo otroke razveselil Dedek Mraz, zato si to uro še posebej zapišite v vaš koledarček.

Če boste zvečer želeli prisluhniti še praznični glasbi z vsega sveta, pa si rezervirajte 19. uro, ko bodo ubrano zapele glasbene dame skupine Katrinas. Cena vstopnice za  koncert je 15 evrov.

Vstopnice lahko kupite tudi preko e-pošte: vila@ruska-daca.si ali na vseh prodajnih mestih Eventim.

Res prijazno vabljeni na praznično Rusko dačo!

Otroške delavnice na Ruski dači
Dedek Mraz na Ruski dači
Otroške delavnice, Dedek Mraz in topel čaj na adventnem sejmu Ruske dače
Zgodovinski intervju s prvim gostom Pogovorne Ruske dače, ki smo ga gostili v četrtek, 2. decembra, ne pušča nikogar hladnega.