Ruska dača logo
 

Dinamitke prestavljene na 29. 9., ta petek, 18. 9., večer ruskih pesmi z Irino Gushchino

Zaradi nepredvidenih okoliščin smo primorani petkov koncert Dinamitk z Alenko Godec, Damjano Golavšek in Simono Vodopivec prestaviti na 29. 9., ob 18.00. Vstopnice, ki ste jih že plačali, veljajo tudi za nov termin. Če boste želeli, vam vplačani znesek povrnemo.

V petek, 18. 9., ob 19.00, vam z imenitno Irino Guščino pripravljamo prav poseben večer ruskih pesmi.

Vse, ki ste si že sicer rezervirali ta termin za obisk Ruske dače, vabimo, da pridete in se prepustite njenim čutnim melodijam. Prvotno je bil njen glasbeni repertoar sestavljen iz ruskih in ciganskih pesmi, nato se je skupaj s slovenskimi glasbeniki posvetila obujanju staroslovanske folklore.

Nastopala je po vsej Sloveniji ter v številnih radijskih in TV oddajah. Bila je tudi gostja Vite Mavrič na večeru La Vie en Rose v Cankarjevem domu https://www.youtube.com/watch?v=99pVekexHkY.

Večer ruskih pesmi je brezplačen, zaradi ukrepov NIJZ pa vas prosimo, da nam vašo udeležbo potrdite na vila@ruska-daca.si. do srede, 16.9., do 18.h. Res toplo vabljeni.

Vznemirjenje koncertnega večera je bilo veliko, še posebej, ker je bil to Lukov prvi nastop v Zg. Gameljnah in pred celotno, zelo številčno družino.

Ob vikendih dobrodošli v kavarni in ob sobotah na rednih vodenih ogledih

Kavarna Ruska dača je do 23. julija odprta vsako soboto in nedeljo med 10.00 in 18.00. Prisrčno dobrodošli v okolju, kjer se objemajo zgodovina, kultura in kulinarika.
Vsako soboto ob 11.00 pa vas prijazno vabimo tudi na vodene oglede vile Ruska dača. Po predhodnem naročilu pa tudi po dogovoru.