Ruska dača logo
 

Gašper Bergant in stand-up

Stand-up Gašperja Berganta –

obrazne mišice so hudo trpele

Da je Gašper Bergant odličen stand-up komik, je jasno marsikomu.

O tem se je na večeru Komedije pod milim nebom lahko prepričala tudi polnoštevilna zasedba gostov naše Ruske dače. Gašper je v humorni izvedbi v dobri uri in ravno med dvema deževnima nevihtama »obdelal« vse, kar se je dalo.

Od svojih dopustov v Bosni in Albaniji, družine, prijateljev, deklet, medvedov, domačih ovac, mačk in psov, pa barvanja domačih sten, spodnjih in zgornjih sosedov, voznikov, policajev in še in še.

Od smeha so bolele obrazne mišice, a je bil občutek blagodejen. Tudi zaradi velikega dodatnega povpraševanja smo se z Gašperjem dogovorili za dodatni nastop, ki bo v petek, 31. julija, ob 19.00, pod milim nebom Ruske dače.

Že to soboto, 25. julija 2020, ob 19.00, pa nas bo na Ruski dači s koncertom Pod zvezdami navduševala glasbena dama, Nuška Drašček.

Jernej Kuntner je s svojo monokomedijo »Roka tako, roka tako« v nedeljo, 12. julija 2020, Rusko dačo napolnil s smehom.

Ob vikendih dobrodošli v kavarni in ob sobotah na rednih vodenih ogledih

Kavarna Ruska dača je do 23. julija odprta vsako soboto in nedeljo med 10.00 in 18.00. Prisrčno dobrodošli v okolju, kjer se objemajo zgodovina, kultura in kulinarika.
Vsako soboto ob 11.00 pa vas prijazno vabimo tudi na vodene oglede vile Ruska dača. Po predhodnem naročilu pa tudi po dogovoru.