Ruska dača logo
 

Nadvse živahen adventni sejem

Prvi adventni sejem na Ruski dači je bil nadvse prijetno, nakupovalno, kulinarično in družabno stičišče krajanov Zg. Gameljn in okoliških prebivalcev ter ljubiteljev Ruske dače, ki prihajajo od vsepovsod. Na stojnicah se ni samo na hitro nakupovalo, stekli so pogovori, nasveti, izmenjevali so se elektronski naslovi – posel in druženje sta stopala z roko v roki.

Na kreativnih delavnicah so otroci s svojimi starši izdelovali adventne okraske in jih nato tudi ponosno pokazali. Seveda pa so vsi nestrpno čakali na prihod Dedka Mraza, s katerim so se pogovarjali, mu zapeli nekaj pesmic, nato pa bili deležni njegovih lepih daril.

Nadvse živahen adventni sejem

In zvečer še praznične pesmi z vsega sveta za dušo in srce, kar znajo imenitno pričarati glasbene dame skupine Katrinas.

Ekipa Ruske dače vam vošči vesel božič in iskreno želi srečno, zdravo in uspešno novo leto!

Nadvse živahen adventni sejem
Nadvse živahen adventni sejem
Nadvse živahen adventni sejem
Zgodovinski intervju s prvim gostom Pogovorne Ruske dače, ki smo ga gostili v četrtek, 2. decembra, ne pušča nikogar hladnega.

Ob vikendih dobrodošli v kavarni in ob sobotah na rednih vodenih ogledih

Kavarna Ruska dača je do 23. julija odprta vsako soboto in nedeljo med 10.00 in 18.00. Prisrčno dobrodošli v okolju, kjer se objemajo zgodovina, kultura in kulinarika.
Vsako soboto ob 11.00 pa vas prijazno vabimo tudi na vodene oglede vile Ruska dača. Po predhodnem naročilu pa tudi po dogovoru.