Ruska dača logo
 

Ogled in pogostitev – izjemno doživetje

Ruska dača vas vabi, da se z nami prepustite v prav posebno potovanje v preteklost. Zgodovinski sprehod skozi čas pred prvo svetovno vojno lahko sedaj zaokrožite tudi s prav posebno pogostitvijo. Za vas smo pripravili več različnih gurmanskih užitkov, da bo doživetje resnično nepozabno.

Ogled čudovite vile Ruska dača lahko z družino, prijatelji ali poslovnimi partnerji doživite s pravim popotovanjem v preteklost. Po zgodovinskem sprehodu skozi čas pred več kot sto leti, vas bo elegantna pogostitev popeljala v družbo premožnejšega slovenskega meščanstva z začetka 20.stoletja.

Kaviar Ruska dača v čudoviti posodi narejeni prav v ta namen. Serviran na toastih ali blinih z maslom na pravem evropskem porcelanu Maissen. Poleg seveda sodi tudi srebrni pribor. Vrhunski šampanjec Ruska dača, ki bo navdušil tudi poznavalce. Torta Napoleon z okusom vanilje narejena po receptu, ki je starejši kot 200 let. Vznemirljivo in nepozabno!

Ogled in pogostitev – izjemno doživetje smo za vas pripravili v več paketih:

  • Ogled, kaviar in šampanjec
  • Ogled, torta in šampanjec
  • Ogled, torta, čaj

Vsi paketi so na voljo ali do 4 osebe ali od 5 do 8 oseb. Skupno trajanje takega paketa je 2 uri. Pakete je potrebno predhodno naročiti na vila@ruska-daca.si.

Kaviar in šampanjec sta prva izdelka lastne blagovne znamke, ki ju ponuja Butik Ruska dača.