Ruska dača logo
 

Predstavitev blagovne znamke

Blagovna znamka Ruska dača je 3.septembra navdušila prisotne predstavnike medijev s predstavitvijo in degustacijo prvih dveh izdelkov. Ustvarjalci znamke smo predstavili izdelka  kulinarične linije, ki utrjujeta butično naravnanost Ruske dače. Gre za vrhunska izdelka, oba pa sta v svoji kategoriji sploh prva, ki nosita slovensko blagovno znamko. Kaviar in šampanjec.

Obnovljena primestna vila Ruska dača že sama po sebi prinaša izjemno in enkratno zanimivo zgodbo. Gradnja blagovne znamke Ruska dača že v svoji strateški zasnovi vključuje edinstvene, butične storitve, kot je možnost najema limuzine Rolls Royce, potovanja v manjših skupinah, cesarska večerja ali najem celotne vile. Tako sta tudi kaviar in šampanjec vrhunska izdelka, v svoji kategoriji sploh prva, ki nosita slovensko blagovno znamko.

V Ruski dači smo za kulinarično doživetje izbrali kaviar ruskega jesetra (Acipenser gueldenstaedtii), ki velja za najbolj tradicionalnega med vrhunskimi kaviarji in med poznavalci za enega najbolj cenjenih. Za nas ga pripravlja priznani italijanski proizvajalec Caviar Giaveri. Kaviar Ruska dača se v ustih skoraj raztopi in obstaja pravi obred, kako ga pravilno postaviti na mizo.

Šampanjec Ruska dača prihaja iz odličnih vinogradov z oznako premier cru – prva lega – hiše Vilmart & Cie v Šampanji. Je prva lastna blagovna znamka šampanjca v Sloveniji. K izboru smo povabili poznavalca Roberta Gorjaka in se osredotočili na  odličnost in prefinjen karakter Ruske dače. Med več vzorci smo izbrali tistega, ki je ponudil odlično kakovost, najboljše ujemanje s kaviarjem, primerno ceno in njemu lastno osebnost.

Srečanja društva poslovnih žensk FAM 3.septembra 2019 na Ruski dači.

Ob vikendih dobrodošli v kavarni in ob sobotah na rednih vodenih ogledih

Kavarna Ruska dača je do 23. julija odprta vsako soboto in nedeljo med 10.00 in 18.00. Prisrčno dobrodošli v okolju, kjer se objemajo zgodovina, kultura in kulinarika.
Vsako soboto ob 11.00 pa vas prijazno vabimo tudi na vodene oglede vile Ruska dača. Po predhodnem naročilu pa tudi po dogovoru.