Ruska dača logo
 

Poslovna srečanja na Ruski dači

Stičišče kulture in posla

Posel, kultura in kulinarika so ustvarjalci čudovitih idej – z lepoto in okusom povezanih v vsakokrat drugačno celoto. Vila je primerna za poslovne sestanke in srečanja, kjer potrebujete mir in osredotočenost, za svečane seje uprav ali nadzornih svetov, za slavnostne podpise pogodb s partnerji, ki jim želite izkazati posebno pozornost, za poslovna kosila po naročilu in še mnogo več. Paviljon ob vili lahko sprejme tudi večje število gostov za različne poslovne sprejeme, predstavitve in kongresna srečanja.

Za najem s posebnim namenom

  • Najem modrega in/ali zelenega salona za raznovrstna poslovna srečanja, slavnostne seje, podpise pogodb. Modri salon je primeren za srečanje od 6 do 8 oseb. Zeleni salon je primeren za dogodke od 8 do 10 oseb.
  • Najem knjižnice za do 3 osebe.
  • Najem paviljona za do 30 oseb z banketno postavitvijo omizij, do 60 oseb v kino postavitvi in do 80 oseb za stoječi dogodek.

Za ogled z dodano vrednostjo

  • Ogled vile Ruska dača za naročene skupine sodelavcev ali poslovnih partnerjev s pogostitvijo. Gre za izjemno zanimivo zgodovinsko in kulturno zgodbo, ki bogati obiskovalce v poznavanju domače dediščine z začetka 20. stoletja. Ogled traja okoli 45 minut, pogostitev po želji.

Za doživetja kulture in kulinarike

  • Cesarska večerja za 8 – 10 oseb v vili ali za širšo družbo z vašimi poslovnimi partnerji ali sodelavci v paviljonu. Kulinarični del je »replika« večerje s svečanega banketa, ki je bila 2. decembra 1908 v ljubljanskem hotelu Union postrežena gostom ob praznovanju 60-letnice vladanja cesarja Franca Jožefa. Gledališka predstava med posameznimi hodi je avtorsko delo ekipe Ruske dače.
  • »Pass the Port« – ogled vile z zanimivim in s tradicijo prežetim načinom druženja ob pitju portovca za največ 10 oseb hkrati.

Za poslovno obdarovanje

Za doživetja na poti do cilja