Ruska dača logo
Limuzine


Rolls Royce

Leta 1971 je princesa Aleksandra, sestrična britanske kraljice Elizabete II., naročila limuzino za svojo službeno rabo. Avto, ki ga je naročila, je bil vrhunec luksuznih vozil tistega časa: Rolls Royce Phantom VI. Limuzino so ročno izdelovali dve leti, da je bila narejena tako, kot si jo je princesa želela.

Princesa Aleksandra najbrž nikoli ni sedla za volan. Phantom VI namreč predstavlja zadnjo generacijo klasičnih Rolls Roycev, kjer je velika potniška kabina s pomično stekleno pregrado ločena od vozniškega dela. V njenem udobju je princesa potovala na številne častne in delovne zadolžitve, saj je bila med najbolj aktivnimi in priljubljenimi članicami kraljeve družine.

Danes lahko tudi vi in vaši gostje uživate v tem izjemnem vozilu, ki je sedaj v lasti Ruske dače. V spremstvu limuzine sta vedno dva sodelavca Ruske dače. Tako kot princeso bo tudi vas vozil profesionalni voznik. Od začetka do konca vožnje bosta naša sodelavca poskrbela za to, da se bodo dame počutile kot princese, gospodje pa kot kralji.

”Kupec je kralj”

Imate poslovnega partnerja, ki bi mu radi izkazali posebno čast? Ponudite mu presežek vožnje v kraljevski limuzini.

”Vsaka ženska si zasluži biti obravnavana kot princesa”

Se bliža dan poroke? Drugo družinsko slavje? Za edinstven dan je primerna tudi edinstvena limuzina. Taka, za princeso.

Z Rusko dačo ustvarjamo zgodbe

Rolls Royce
Limuzine

Limuzine - udobje za potnike

Rolls Royce ni le avtomobil, ampak institucija na kolesih, kot so leta 2018 zapisali ob 50-letnici izdelave prvega Phantom VI.

Preberite več
Najem Rolls Royce
Limuzine

Ročno izdelan Rolls Royce

Ročna izdelava luksuznega vozila je trajala dve leti. Avto, ki je bil naročen leta 1971 je bil tako prvič registriran leta 1973.

Preberite več
Rolls Royce najem
Limuzine

Kraljevski Rolls Royce

Leta 1971 je princesa Aleksandra, sestrična britanske kraljice Elizabete II., naročila limuzino za svojo službeno uporabo; Rolls Royce Phantom VI.

Preberite več

Kraljevski Rolls Royce

Z limuzino Rolls Royce Phantom VI., ki je bila narejena za britansko princeso Aleksandro, se lahko zapeljete po slovenskih cestah in tudi vi doživite kraljevsko vožnjo.